Főoldal Koronavírus Kiderült, miért záratta be a rendőrség a Központot péntek este

Kiderült, miért záratta be a rendőrség a Központot péntek este

0 megtekintés

Pénteken délután a rendőrség azonnali hatállyal hatvan napra bezáratta és 500 ezer forint pénzbírságra büntette a fővárosi Madách téri Központot, de az a tulajdonosok szerint nem derült ki a helyszínen, miért.

Szombaton a rendőrség közleményt adott ki a honlapján, melyben azt írták,

több mint százan gyűltek össze 2021. január 22-én 18 óra után egy erzsébetvárosi vendéglátóhely előtt, ahol a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendelet rendelkezéseit megszegve szeszes itallal szolgálták ki a sorban állókat.

A Központ dolgozói szerint egyébként fél órával a tervezett zárás előtt 15 ember állhatott sorba a vendéglátóhely előtt a szükséges távolságot betartva, amikor megjelentek nagy létszámban a rendőrök.

A rendőrség három bent tartózkodó vendég ellen szabálysértési feljelentést is tett.

A közleményben azt is írták, egy közeli vendéglátóhelyen 20 óra után több tucat ember tartózkodott, akik nem az üzlet alkalmazottai voltak. Ezt az egységet 30 napra záratta be a BRFK, az üzemeltető pénzbírságot kap, szabálysértési feljelentést 33 ember ellen tettek.

Kapcsolódó

Február elsején kinyit a nagykanizsai söröző, szeretettel várják a rendőröket és a NAV dolgozóit
Mivel semmiféle támogatást nem kaptak a kormány részéről, ők sem támogatják a kormány munkáját.

The post Kiderült, miért záratta be a rendőrség a Központot péntek este first appeared on 24.hu.

Forrás: 24.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek