Főoldal Technika és Tudomány Megütötte a buszsofőrt, letörte az ablaktörlőt egy etesi férfi

Megütötte a buszsofőrt, letörte az ablaktörlőt egy etesi férfi

0 megtekintés

Öt percen belül elkapták.

A férfi 2020. december 18-án 14 óra 30 perc körül Salgótarjánban, az autóbusz-pályaudvaron szóváltásba keveredett egy menetrend szerint közlekedő busz vezetőjével. A sofőr felszólította, hogy szálljon le a járműről, amelyet követően a férfi szidalmazta, majd egy alkalommal, ököllel az arcán megütötte a sértettet. A sofőr a busszal megkísérelt elindulni, majd a férfi a jármű egyik ablaktörlő lapátját leszakította, a másikat megrongálta, és a bezárt ajtót rugdosta – olvasható a police.hu-n, amely szerint a sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A bejelentést követően, a pontos és részletes személyleírás alapján, továbbá a rendőrök öt percen belül azonosították, majd a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves etesi lakost.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek