Főoldal Itthon Gördeszkázó kislány bugyijába nyúlt egy 55 éves férfi Százhalombattán

Gördeszkázó kislány bugyijába nyúlt egy 55 éves férfi Százhalombattán

1 megtekintés

Egy 55 éves százhalombattai férfi leszólított az utcán egy gördeszkázó kislányt, majd egyből simogatni és tapogatni kezdte. Amikor a 13 éves lány anyja meglátta őket, a férfi elmenekült, de a rendőrök a bejelentést követően, negyed órán belül elfogták – olvasható a rendőrség honlapján.

Még 2018. június 12-én, Százhalombattán a kora esti órákban, az otthona közelében gördeszkázott egy 13 éves lány, amikor egy férfi leszólította az utcán.

IllusztrációForrás: pixabay.com

A férfi közelebb lépett hozzá és

simogatni kezdte, fogdosta a mellét és belenyúlt a lány bugyijába.

A szerencsének köszönhető, hogy a férfi molesztálása megszakadt, ugyanis a kislány édesanyja jelent meg az utcában, aki épp hazafelé tartott. Az nő látta a földön heverő gördeszkát, majd szembesült a látvánnyal. Mire odaért volna hozzájuk, a férfi már menekülni kezdett, átugrott egy kerítésen és elfutott. Az anya azonnal hívta a rendőröket, akik negyed órán belül elfogták a férfit, aki szintén a környéken lakik. Bevitték a kapitányságra, ahol kihallgatták. Tettét a férfi egy percig sem tagadta, azt mondta a rendőröknek, hogy

aznap sörözött, majd amikor meglátta a kislányt beszélgetni kezdtek, egyre közelebb került hozzá, majd azt mondta, hogy „elvesztette a kontrollt”.

A férfi azt hitte, hogy a lány anyja nem vette észre, hogy mit csinált, de tudta, hogy baja lesz, ezért elmenekült, de a rendőrök hamar megtalálták. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte az 55 éves férfivel szemben a nyomozást, szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt a keletkezett iratokat pedig átadték az ügyészségnek.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek