Főoldal Koronavírus Barátai teljesítik Balázs Fecó utolsó kívánságát

Barátai teljesítik Balázs Fecó utolsó kívánságát

1 megtekintés

A zenész utolsó üzenetében arra kérte barátját, Dorozsmai Pétert, hogy fejezze be élete lemezét.

A Bors cikkéből kiderül, hogy még 2018-ban határozták el, hogy felveszik a legszebb Korál- és Balázs Fecó-dalokat új hangszerelésben. Eredetileg 12 dalt terveztek, de eljutottak 25-ig, így dupla lemezre készültek. Már csaknem befejezték a munkát, amikor az énekes-zeneszerző elkapta a koronavírust és kórházba került.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

“Egyik este felhívott, hogy pár napja pozitív lett a koronavírustesztje, de nincsenek tünetei, nincs nagy baj. Hiába volt a legjobb kezekben, a legjobb orvosoknál és kapta az elérhető legjobb terápiás kezelést, a vírus erősebb volt. Amióta tudtam, hogy kórházban van, minden telefonhívásra összerezdültem. Amíg nem került intenzívre, még tudtam vele beszélni, és nagyon bízott benne, hogy legyőzi a szervezete a kórt. Azt mondta, hogy várjunk a keveréssel, amíg nem jön ki, és felénekli a hiányzó dalokat” – mesélte Dorozsmai Péter, aki most Balázs Fecó utolsó lemezén dolgozik.

Sajnos egyre rosszabbodott az állapota, aztán már csak egy SMS-t küldött, hogy az intenzívre kerültem. Amikor kérdeztem, hogy tudok-e bármiben is segíteni, akár a családjának is, csak annyit üzent, hogy ne törődjek semmivel, csináljam meg az élete lemezét.

A Balázs Fecó és a Korál – Legszebb dalaink munkacímen készülő lemez várhatóan januárban jelenik meg. 

Forrás: Origo.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek