Főoldal Gazdaság Ötvenmilliós kampánnyal zárja az évet a “Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció

Ötvenmilliós kampánnyal zárja az évet a “Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció

0 megtekintés

Ötvenmillió forintos kampánnyal zárja az évet a “Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció – közölte a Magyar Termék Nonprofit Kft.

A közleményben hangsúlyozzák, hogy az ünnepek előtti tévékampányban ért a csúcspontjára a járvány elején indult “Vedd a hazait! Védd a hazait!” akció, a Magyar Termék Nonprofit Kft. a csatlakozó gyártócégek segítségével minden korábbinál nagyobb értékű és hatású kampányt tudott megvalósítani.

Felidézik, hogy a Magyar Termék védjegyrendszert működtető nonprofit cég március végén indította útjára a “Vedd a hazait! Védd a hazait” mozgalmat, amelyhez több tucat cég csatlakozott, az ősszel pedig húsz gyártó példátlan összefogásával megvalósult tévéreklámkampánnyal folytatódott az akció.
A reklámok azt üzenik: sok mindenben különbözünk ugyan, de vannak dolgok, amiről ugyanazt gondoljuk, hiszünk az összefogás erejében, ezért hazai termékeket vásárolunk, hogy segítsük egymást” – írják a közleményben.

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjeForrás: EgressyOrsiPhotography/Egressy Orsi

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője a közleményben elmondta, a járvány második hullámában is fontosnak tartják az összefogás fenntartását, azt tapasztalják, hogy még a korábbinál is több vállalkozás támogatta az akciójukat, így végül olyan kampányt sikerült megvalósítani, amelynek a médiaértéke meghaladta az ötvenmillió forintot.

A “Vedd a hazait! Védd a hazait!” tévékampányában résztvevő cégek az Abonett Kft., az Alföldi Tej Kft., a Bramac Kft., a Caola Zrt., a Cerbona Kft., a Ceres Zrt., a Csipet Land Kft., a Detki Keksz Kft., a Gyermelyi Zrt., a Gyulahús Kft., a Magyar Piszke Papír Kft., a Matrackuckó, az MCS Vágóhíd Zrt., a Medimpex Zrt., az NT Kft., a Pápai Hús Kft., a Savencia F & Dairy Hungary Zrt., a Szamos Marcipán Kft., a Szarvasi Mozarella Kft. és a Terrán Tetőcserép Kft.

Forrás: Origo.hu - Gazdaság rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek