Főoldal Életmód Még mindig Szájer Józsefre gondol az egyik leghíresebb amerikai komikus

Még mindig Szájer Józsefre gondol az egyik leghíresebb amerikai komikus

1 megtekintés

Conan O’Brien a Twitteren posztolt a “25 résztvevős brüsszeli orgiáról”.

Van bárki más is, akinek még mindig azon a 25 résztvevős brüsszeli orgián jár az esze? Na akkor jó, nekem sem!

Ezt posztolta a Twitterre december 18-án, azaz több mint két héttel Szájer József fideszes EP-képviselő lebukása után Conan O’Brien, az egyik leghíresebb amerikai komikus és tévéműsorvezető, biztosítva ezzel, nehogy valaki elfelejtse, mi is történt Brüsszelben.

Conan O’Brien a legrégebb óta képernyőn lévő esti showműsor-vezető: 26 éve vezet kiemelkedő nézettségű produkciókat Amerikában, amelyekért négyszer kapott Emmy-díjat, és még további két tucat Emmy-jelölést.

Szájer József november végén mondott le EP-mandátumáról “lelki megterhelésre” hivatkozva; néhány nappal később a belga sajtó derítette ki, hogy Szájer részt vett egy, a kijárási korlátozások ellenére 25 férfi részvételével zajló eseményen, amelyet Szájer később “házibulinak” nevezett, a belga sajtó viszont szexpartiként emlegetett. A belga ügyészség azt is közölte, a politikus az ereszcsatornán keresztül próbált elmenekülni, és drogot találtak nála, amiről Szájer azt állítja, az nem az övé volt.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek