Főoldal Technika és Tudomány Levette a Sony a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store-ból

Levette a Sony a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store-ból

0 megtekintés

Nagyon sokan ültek már tűkön, hogy megjelenjen az évtized legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077. A fejlesztő CD Project RED végül december 10-én tette elérhetővé a programot, amit rengetegen meg is szereztek maguknak, ám sokakban csalódást keltett.

Nem a játékkal vagy a játékmenettel volt a gond, sokkal inkább azokkal az apró hibákkal (bugokkal), amik miatt kevésbé volt élvezhető az élmény. Ezt a fejlesztők is elismerték: az alap PlayStation 4-es és az Xbox One-os verziókban a textúrák alig vagy egyáltalán nem jelennek meg, e jelenségen pedig a debütálás óta megjelent javítások sem segítettek.

A Sony ezért néhány napja lépett, és pénzvisszafizetési garanciát vállalt a Cyberpunk 2077-re: a vállalat mindenkinek visszaadja a pénzt, akik csalódnak a játékban. Most viszont egy sokkal radikálisabb lépés mellett döntöttek. A vállalat közleményben jelezte, a teljes pénzvisszafizetés mellett átmenetileg levették a PlayStation Store kínálatából a játékot.

Hogy meddig nem lehet elérni a játékot a PlayStation Store-ban, egyelőre nem tudni. A cég annyit közölt, a további értesítésig nem változtatják meg a döntésüket. Azt szintén nem tudni, a Microsoft hasonló lépésre szánja-e majd el magát.

Korábban a CD Project RED annyit közölt, december 20-ig több frissítést is kap a játék, majd januárban és februárban is érkeznek javítócsomagok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek