Főoldal Koronavírus Jöhet a korlátozások harmadik köre Ausztriában

Jöhet a korlátozások harmadik köre Ausztriában

2 megtekintés

Újra leállhat Ausztria – írja puls24.at. Az osztrák portál információi szerint Ausztria december 26-tól megint korlátozásokat vezet be a koronavírus-járvány miatt, a kereskedelem és néhány szolgáltatás ismét leállhat. A szigorítás előreláthatólag január 18-ig marad érvényben.

A PULS 24 információi szerint a szigorításokról a bécsi kormány pénteken konzultál szakértők bevonásával. Az intézkedésekről szóló döntéseket hivatalosan egy péntek esti sajtótájékoztatón jelentenék be. A lap úgy tudja, a korlátozások harmadik köre a másodikhoz lesz hasonló. A sípályák sorsáról még mindig folyik a vita. 

Ausztriában december 7-én enyhítettek a korlátozásokon a kedvező járványügyi adatok miatt. Kinyitottak az üzletek, és megkezdődött a tanítás az iskolák alsó tagozatain. Alig telt el másfél hét azóta, hogy újra visszavezetnék a szigorító intézkedéseket.

Forrás: Index.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek