Főoldal Koronavírus Előkerült Müller Cecília

Előkerült Müller Cecília

1 megtekintés

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken reggel a Facebook-oldalán posztolt néhány fotót az operatív törzs hajnali üléséről, az egyik felvételen pedig szerepel Müller Cecília is, aki több mint egy hete nem vett részt a járvány elleni védekezésért felelős szerv tájékoztatóin.

Az országos tiszti főorvos a Telex szerint tíz napja, december 8-án jelent meg nyilvánosan az operatív törzs napi tájékoztatóján, amelynek március óta az arca és főszereplője szokott lenni.

December 9-én, múlt héten szerdán már Galgóczy Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) osztályvezetője vette át a helyét az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese, Kiss Róbert alezredes mellett.

A sajtó megkeresésére az operatív törzs sajtóközpontja és a Nemzeti Népegészségügyi Központ sajtóosztálya sem volt hajlandó elárulni, hová tűnt Müller Cecília.

A tiszti főorvos tehát a jelek szerint jól van, a kérdés most már csak az, hogy az operatív törzs tájékoztatóira visszatér-e.

Forrás: 24.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek