Főoldal Külföld Elnyelte a föld a fiatal brazil lányt, miközben egy forgalmas úton sétált át – videó

Elnyelte a föld a fiatal brazil lányt, miközben egy forgalmas úton sétált át – videó

1 megtekintés

Elnyelt a föld egy fiatal brazil lányt, aki éppen az anyjával sétál át Uberlandia egyik legforgalamsabb útján. Laura kisebb sérülésekkel megúszta a történteket, a kérdéses területet pedig a vizsgálatok lezárásáig elkordonozták.

Szó szerint elnyelt a föld egy fiatal lányt a brazíliai Uberlandia városban, amikor éppen az anyjával sétált át egy forgalmas úttesten – írja a Metro. Az esetet egy térfigyelő kamera is rögzítette. 

A felvételen látható, ahogy a fiatal jogászhallgató és anyja átsétál az úttesten, majd megállnak a forgalmi sávokat elválasztó járdaszigeten. A lány alatt ekkor beszakad a járda, ő pedig eltűnik a lyukban. Laura anyja ezután sikoltozni kezdett, és néhány járókelő is odasietett, hogy megpróbáljanak segíteni.

Végül a lányt a tűzoltók emelték ki a járda alatt megnyílt gödörből. Laurát ezután kórházba szállították, de szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta az esést.

A városi csatornázási művek egy szakemebere azt mondta, hogy bár még korai lenne biztosat mondani, de vélhetően a heves esősézek és egy föld alatt futó vezeték sérülése miatt eródálódhatott a talaj a város egyik legforgalmasabb útvonala alatt. 

Az ügyben teljes viszgálatot ígért az illetékes, a területet addig elkordonozták.

Forrás: Origo.hu - Nagyvilág rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek