Főoldal Üzlet Elfogadták az új javadalmazási politikát a Kulcs-Softnál

Elfogadták az új javadalmazási politikát a Kulcs-Softnál

0 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A magyar tőzsdén jelenlévő Kulcs-Soft az alábbi határozatok elfogadásáról tájékoztatta a részvényeseit:

  • Az igazgatóság elfogadta a társaság javadalmazási politikáját, amely 2021. január 1. napján lép majd hatályba.
  • A Kulcs-Soft javadalmazási politikájának részeként felhatalmazták az igazgatóságot a társaság által kibocsátott, legfeljebb 20 000 darab, egyenként 10 forint névértékű „A” sorozatba tartozó törzsrészvény megszerzésre, legalább 1 000 forint, de legfeljebb 3 000 forint összegű darabonkénti vételár mellett. Az igazgatóság saját részvény megszerzésére vonatkozó felhatalmazása a határozat meghozatalát követő 18 hónapra szól.

Továbbá tájékoztatták a részvényeseket arról is, hogy a veszélyhelyzet megszűnését követő 30 napos jogvesztő határidőn belül a szavazatok legalább 1 százalékával rendelkező részvényesek kérhetik a közgyűlés összehívását az igazgatóság által a veszélyhelyzet ideje alatt meghozott közgyűlési határozatok utólagos jóváhagyása céljából.

A Kulcs-Soft árfolyama eddig 2,9 százalékkal került feljebb a mai kereskedésben, ám ezzel együtt is idén közel 25 százalékos a mínusz.

Címlapkép: © Szabó Gábor / Gabriel Szabo

Forrás: Portfolio.hu - Üzlet rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek