Főoldal Technika és Tudomány Bizarr világba invitál az Epic ingyenjátéka

Bizarr világba invitál az Epic ingyenjátéka

1 megtekintés

Egy napon át az Oddworld: New ‘n’ Tasty szerezhető be a bolttól.

Eljött a Epic Games Store nagy év végi hajrájának második napja, ennek keretében a Cities: Skylines után az Oddworld: New ‘n’ Tasty-t adhatják hozzá örökre a kollekciójukhoz a számítógépes játékosok. Az ajánlat magyar idő szerint 2020. december 19. délután 5 óráig él, utána egy újabb, egyelőre ismeretlen játék válik majd 24 órára ingyenessé.

Oddworld: New ‘n’ TastyForrás: Just Add Water

Az Oddworld: New ‘n’ Tasty a bő két évtizede nagy sikert aratott első Oddworld felújított és átdolgozott változata. A fejlesztését végzett Just Add Water nem szimplán remasterelte a klasszikust, de némileg átdolgozta a pályákat, csökkentette a nehézségi fokot, továbbá a kevésbé ijesztő prezentáció érdekében kivilágította a pályákat.

Ettől függetlenül az eredeti platformer nem túl vidám története nem változott: a játékosoknak meg kell menteniük a rabszolgaként tartott Abe-et és a fajtatársait az uraik általi felfalás elől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Forrás: Origo.hu - Techbázis rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek