Főoldal Itthon Alföldi Róbert egy pékségben csinált botrányt

Alföldi Róbert egy pékségben csinált botrányt

0 megtekintés

Alföldi Róbert egy 20 ezressel akart fizetni egy pékségben, de sem a pénztárban, sem nála nem volt apró. Felajánlották neki, hogy másik boltban felváltják a pénzt, de ezt nem fogadta el. Sokaknak nem tetszett a színész viselkedése, Alföldi pedig megsértődött.

Alföldi Róbert 20 ezressel akart fizetni egy pékségben, de a pénztáros nem tudott visszaadni neki, mert nem volt náluk apró. A színész mindezen felháborodott, a pénztárost és az üzletet hibáztatta – írta a Blikk.  Alföldi fellengzősen ezt írta a helyzetről: Jön a már hányan fizettek 20ezressel, én mondom, nekem ehhez semmi közöm, nyitás után egy órával illene váltópénznek lenni, és nem egy kiflit vettem 200-ért. A pénztáros hölgy arcokat vág, látványosan mutogatja az üres pénztárgépet, én is már jó feszkós, felajánlja, hogy akkor kimegy és felváltja valahol, én mondom, hogy na ezt nem, hogy az egész sor ott várjon rá.

Ezt követően mások is szóvá tették Alföldi viselkedését, mire a sértődött színész elhagyta a boltot. Szerinte az alkalmazottak is az őt kritizálók pártján álltak. Alföldi persze semmit sem vett.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek