Főoldal Technika és Tudomány A Xiaomi Mi 11 Pro+ lesz a Samsung Galaxy S21 Ultra ellenfele

A Xiaomi Mi 11 Pro+ lesz a Samsung Galaxy S21 Ultra ellenfele

2 megtekintés

Egyre inkább úgy néz ki, hogy december 29-én mutatkozik be a Xiaomi Mi 11 szériája.

A legutóbbi pletykák egybehangzóan azt állítják, hogy a Xiaomi december 29-én mutatja be a Mi 11 szériás okostelefonjait. Ezek mindegyike Snapdragon 888 lapkára épít majd.

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy a sorozatban ott lesz a Mi 11 és a Mi 11 Pro. Beszéltek azonban egy harmadik készülékről is a jól értesült iparági források. Eddig egy Mi 11 Minit emlegettek, ami az iPhone 12 mini riválisa lenne, kompakt prémium megoldásként. A legutóbbi szó-beszéd alapján azonban nem lesz Mi 11 Mini.

Forrás: xiaomi

Lesz viszont Digital Chat Station szerint Mi 11 Pro+. Ez a név most bukkant fel először, ám logikus választás lenne a Xiaomi számára. A Huawei is használta már a Pro+ jelzőt az abszolút csúcsmodelleknél, bármennyire is túlzásnak hangzik ez a kifejezés. A Xiaomi pedig a Huawei felhasználóit szeretné elhódítani.

Az sem kizárt persze, hogy végül Mi 11 Ultra lesz a készülék neve, azt mondják ugyanis, hogy a Xiaomi a Samsung Galaxy S21 Ultra közvetlen riválisának szánja ezt a mobilt.

Forrás: Origo.hu - Techbázis rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek