Főoldal Külföld Szexrabszolgaként tartott két tinilányt egy pakisztáni migráns Görögországban

Szexrabszolgaként tartott két tinilányt egy pakisztáni migráns Görögországban

2 megtekintés

Drogoztatott és szexrabszolgaként tartott két tinilányt egy pakisztáni migráns Görögországban. A két fiatalnak szombaton sikerült megszöknie, tíz percen keresztül menekültek az utcán fogvatartójuk elől, aki félmeztelenül üldözte őket. A férfire kitoloncolás várhat.

Őrizetbe vett a görög rendőrség Athén belvárosában egy pakisztáni bevándorlót, aki a gyanú szerint a lakásán tartott fogva két tinilányt, akiket kábítószerrel „itatott” és rendszeresen megerőszakolt – írja a Ripost a Proto Thema görög hírportál alapján.

A cikk szerint a 16 és 17 éves áldozatnak szombat éjjel, kicsivel éjfél előtt sikerült megszöknie a Thiseio nevű városnegyedben található „lakásból.

A szabadulásuk után a lányok szakadt ruhákban segítségérért kiáltva futottak az utcára, a fogva tartójuk pedig félmeztelenül üldözte őket. Végül belefutottak egy kijárási korlátozásokat felügyelő járőrbe, aki földre vitte és megbilincselte a pakisztáni migránst.

A két áldozat elmondta, hogy a férfi fogva tartotta, droggal itatta, és többször megerőszakolta őket. Ha nem engedelmeskedtek neki, akkor pedig megverte, vagy gyilkossággal fenyegette meg őket.

A pakisztáni férfi lakásán a házkutatás során 49 csomag szárított kannabiszt, 40 darab vényköteles erős nyugtatótablettát és pár gramm heroint foglaltak le. Azt nem tudni, hogy az előzetes letartóztatásban lévő migráns illegálisan tartózkodott-e az országban. Vádemelés még nem történt az ügyben, de valószínűleg kitoloncolás vár az elkövetőre.

A címlapi kép illusztráció.

Forrás: Origo.hu - Nagyvilág rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek