Főoldal Itthon Részegen gázolt halálra egy férfit egy kiskunmajsai autós

Részegen gázolt halálra egy férfit egy kiskunmajsai autós

4 megtekintés

Egy férfi Kiskunmajsán autózott január 1-jén, részegen. Letért az útról, és elgázolt egy ott sétáló nőt és férfit. A férfi a helyszínen meghalt, a nő súlyosan megsérült és maradandó sérülései lettek.

A férfinak 4 hónapja volt jogosítványa, amikor január 1-jén részegen vezette élettársa autóját Kiskunmajsán, a megengedettnél gyorsabban, 80-86 km/h sebességgel.

Amikor a Fő utca és a Fiumei utca kereszteződéséhez ért, a részegsége miatt lehajtott a jobboldali útpadkára, és elütötte a Fiumei utcában gyalogló nőt és férfit. A balesetben az elütött férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a nő pedig súlyosan megsérült, maradandó fogyatékossága lett.

Forrás: Police.hu

A sofőr ezek után egy táblának és egy facsemetének is nekiment, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A közelben lévő rendőrök észrevették a menekülő autóst és nem sokkal később elfogták.

Az ügyészség halált okozó ittas vezetéssel és minősített segítségnyújtás elmulasztásával vádolja a férfit, aki most is letartóztatásban van. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre, és tiltsa el a vezetéstől.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek