Főoldal Üzlet Portfolio Signature: most karácsonyi akcióban is

Portfolio Signature: most karácsonyi akcióban is

2 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Ajándékozz előfizetést!

Nincs ötleted, mit vegyél a családnak, barátoknak karácsonyra? Megfogadod Müller Cecília országos tisztifőorvos tanácsát, és nem mész személyesen boltba, nem nézelődsz céltalanul? De mindenképpen valami értékeset, hasznosat szeretnél vásárolni?

Adunk egy tippet: vásárolj Portfolio Signature-előfizetést, havi 2490 forintért vagy éves 29.845 forintért és a aki kapja, értékes Portfolio-elemzésekkel, egyedi tartalmakkal, háttérinformációkkal fog gazdagodni. 

Előfizetni itt tudsz gyorsan és kényelmesen.

Karácsonyra akcióval is készültünk

Novemberben nagyon népszerű volt a Portfolio Signature Black Friday akciója. Ebből kiindulva új kedvezményt dolgoztunk ki olvasóinknak a karácsonyi ünnepekre.

Ha egyszerre több ismerőst, barátot, családtagot lepnél meg ÉVES előfizetéssel, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. 

A kedvezmények a következőképp néznek ki:

  • Két darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 10% kedvezményt adunk, így a két előfizetés 53.721 forint lesz (5970 forintos megtakarítás).
  • Három darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 20% kedvezményt adunk, így a három előfizetés 71.628 forint lesz (17.900 forintos megtakarítás).
  • Négy darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 30% kedvezményt adunk, így a négy előfizetés 83.566 forint lesz (35.800 forintos megtakarítás).
  • Öt darab (vagy annál több) éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 40% kedvezményt adunk, így az öt előfizetés 89.535 forintba kerül (és pontban 5 előfizetés vásárlása esetén 59.690 forintos megtakarítást lehet elérni).

Technikai információk

Fontos feltétel, hogy csak olyan előfizetők számára vásárolható éves Signature szolgáltatás, akik regisztráltak a Portfolio oldalára, tehát a mennyiségi kedvezmény igénybevételéhez minden érintett felhasználó regisztrált email címére szükség van. A kedvezményes ajánlat részleteiről további információt szerezhetsz az [email protected] címen, vagy a 061-3274080-as telefonszámon.

Mi az a Portfolio Signature?

A Portfolio Signature megnevezés speciális Portfolio-s cikkeket jelöl: olyan fontos, aktuális elemzéseket, amik csak egyedi hozzáféréssel olvashatók. Ezeket a tartalmakat Portfolio Signature jelzéssel látjuk el. Az előfizetőinkkel együtt egy közösséget építünk: első lépésként a szolgáltatást megvásárló támogatóinknak bepillantást engedünk a kulisszák mögé, közelebbről megismerhetik egy-egy elemzés születését, egyenesen a szerzőtől, és a közösség tagjai korábban hozzáférhetnek bizonyos új tartalmainkhoz egyedi hírlevelek formájában. Még több információ az előfizetés tartalmáról itt olvasható.

Címlapkép forrása: Getty Images

Forrás: Portfolio.hu - Üzlet rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek