Főoldal Autó Nem tudni, miért hiányzik Müller Cecília napok óta az operatív törzs tájékoztatóiról

Nem tudni, miért hiányzik Müller Cecília napok óta az operatív törzs tájékoztatóiról

1 megtekintés

Az országos tiszti főorvos december 8-án jelent meg utoljára az eseményen. A Nemzeti Népegészségügyi Központ nem árulja el, hol van.

Több mint egy hete nem vett rlszt a járvány elleni védekezéshez felállított operatív törzs napi tájékoztatóján Müller Cecília országos tiszti főorvos. A Telex szerint Müllert utoljára december 8-án lehetett látni, azóta nem állt kamerák elé.

A portál szerette volna megtudni, miért marad távol a szakember, de sem a törzs sajtóközpontja, sem a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) sajtóosztálya nem adott választ.

A napi tájékoztatókon sem hangzott el, hol van Müller Cecília.

A portál megjegyezte, hogy a lakossági kérdések számára fenntartott [email protected] címre írva sem lehet megtudni, hogy Müller esetleg szabadságra ment-e: az információ személyes jellege miatt ilyesmiről nem adhatnak felvilágosítást.

A hivatalos válaszban ugyanakkor hangsúlyoztákm hogy távolléte nem befolyásolja az emberek tájékoztatását, „mivel Müller Cecília előadásában is ugyanazok az információk hangozhatnának csak el, legfeljebb az előadásmódja lenne más”.

Forrás: HVG.hu - Autó rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek