Főoldal Kultúra Mozaikpályázat indult a legórajongó felnőtteknek

Mozaikpályázat indult a legórajongó felnőtteknek

1 megtekintés

Az egyetem hallgatói és a nagyközönség számára alkotói pályázatot hirdet a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Lego Hungária Kft. A Talent Awards díjra legókockákból készült mozaikképekkel nevezhetnek a pályázók – tájékoztatta az MTI-t az egyetem.

A Lego Hungária Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem együttműködési megállapodást kötött, ennek keretében hirdették meg az alkotói pályázatot, amelyre a MOME hallgatói mellett minden legórajongó felnőtt jelentkezhet. 

A cél, hogy megalkossák a legszínesebb, legkreatívabb vagy éppen a legelgondolkodtatóbb mozaikképet.

A MOME hallgatói a Lego Art készletek újragondolásával és egy legómozaikkép megtervezésével vehetnek részt az alkotói pályázaton, a nagyközönség pedig saját legókockáiból létrehozott mozaikalkotással pályázhat a díjra.

Az MTI értesülései szerint a nevezés a MOME hallgatóinak decemberben, míg a nagyközönség számára januárban indul, és február végéig lehet beküldeni az alkotások terveit, illetve fotókat. A zsűri által kiválasztott legjobb alkotások a nyilvánosság számára is megtekinthetők lesznek.

A pályázattal kapcsolatos további részletek a MOME weboldalán és a Lego Facebook-oldalán lesznek elérhetők.

Forrás: Index.hu - Kult rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek