Főoldal Itthon Megfojtotta a barátnőjét és az anyját, azóta is keresik

Megfojtotta a barátnőjét és az anyját, azóta is keresik

3 megtekintés

Barátnője és barátnője édesanyjának megöléséért távollétében vádat emelt az ügyészség egy palesztin származású izraeli állampolgár ellen – tájékoztatta az MTI-t a Somogy Megyei Főügyészség.

A 31 éves férfi 2018-ban Németországban ismerkedett meg az ott tanuló 21 éves magyar nővel. Kapcsolatuk komolyra fordult, a vádlott a párját a családjának is bemutatta Izraelben, a férfi többször tartózkodott szerelme és az ő édesanyjának kaposvári albérletében is. A nő anyja ugyanakkor nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, mert a férfi féltékeny volt, el akarta érni, hogy barátnője a felügyelete nélkül ne találkozzon más férfiakkal.

A vádlott agresszív, számon kérő viselkedése miatt a lány 2018 októberében szakított, de hamar kibékült vele. A férfi pár nappal később, október 21-én a sértetteknél tölthette az éjszakát.

Még hajnal volt, amikor felkelt, átment párja édesanyjának szobájába, egy puha anyaggal befogta az alvó asszony száját és az orrát, amitől néhány percen belül megfulladt. Ezután hasonló módon a barátnőjével is végzett.

A vádlott tüzet okozott a lakásban, hogy leplezze a bűntettet. A tűz elől az erkélyre menekült, segítségért kiabált, a tűzoltók mentették ki. Nem sérült meg, de egy napot kórházban töltött. Másnap gépkocsival Belgrádba, onnan repülőgéppel Izraelbe utazott. Így még az előtt elhagyta Magyarországot, hogy a szakértői vizsgálatok eredményéből kiderülhetett volna: a sértettek nem a tűz miatt haltak meg.

A férfi pontos lakóhelye azóta sem ismert. A bíróság nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, kiadatási eljárása folyamatban van az izraeli igazságügyi hatóságoknál. Távollétében az ügyészség több emberen elkövetett emberölés és közveszély okozás miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Törvényszékhez.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Forrás: Index.hu - Belföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek