Főoldal Koronavírus Másodszor is megjelent a koronavírus egy stábban, leállt a forgatás

Másodszor is megjelent a koronavírus egy stábban, leállt a forgatás

1 megtekintés

Leállt a The Rookie, vagyis Az újonc című sorozat forgatása, miután a stábból többen is megfertőződtek a koronavírussal.

Másodszor is felütötte a fejét a koronavírus Az újonc stábjában, de amíg az előző alkalommal még tudták folytatni a munkát, addig most le kellett állítani a produkciót.

A stábok a járvány miatt ugyanis már zónákra osztva, egymással nem – vagy csak minimálisan – érintkező csoportokban dolgoznak, most a koronavírus azonban az A zónában kezdett el terjedni: vagyis a képernyőn lévő színészekre is hatással lehetett, nélkülük pedig nehéz lenne folytatni. A mostani esetben valószínűleg csak januárban veszi fel a munkát a stáb.

Nathan Fillion Az újoncbanForrás: ABC

A krimisorozatban egyébként a Castle korábbi sztárja, Nathan Fillion játszik egy rendőrt, aki a negyvenes éveire kerül csak a Los Angeles-i rendőrséghez, így ő lesz a testület történetének legidősebb újonca.

Forrás: Origo.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek