Főoldal Technika és Tudomány Jövőre is lesznek új Galaxy Note mobilok

Jövőre is lesznek új Galaxy Note mobilok

1 megtekintés

Cáfolta a termékcsalád megszüntetéséről szóló pletykákat a Samsung.

Az elmúlt hetekben rengeteg híresztelés érkezett az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt Galaxy Note mobilcsalád haláláról. Ezeknek három három alapjuk volt: egyrészt a bennfentesek abszolút semmit sem hallottak még a jövő évi modellekről, másrészt a kettéhajtható mobilok és a Galaxy S széria felnövése miatt látszólag kevés értelme van életben tartani a mobilcsaládot, harmadrészt pedig a gyártó maga jelentette be a széria egyedi funkcióinak további mobilcsaládokban való elérhetővé tételét.

Samsung Galaxy Note20 UltraForrás: Origo

Ugyan a Samsung nem szokott híreszteléseket kommentálni, azonban a nem csituló pletykaáradat miatt most kivételt tett: nem szűnik meg a Note termékcsalád, fejlesztés alatt állnak a 2021-ben érkező modelljei, azaz alaptalanok az elmúlt hetek spekulációi.

Az információ fényében annyira nem meglepő a helyzet kommentálása, hiszen elég kellemetlen volna a Samsung számára, amennyiben a pletykák keresztbe tennének a jövő évi modellek eladásainak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Forrás: Origo.hu - Techbázis rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek