Főoldal Koronavírus Hatalmas haszonra tett szert egy amerikai cég a bunkereivel

Hatalmas haszonra tett szert egy amerikai cég a bunkereivel

4 megtekintés

A világjárvány miatt kialakult hangulat okozta a cég óriási forgalomnövekedését. Az amerikaiak jelentős része ugyanis nagyfokú bizalmatlanságot élt meg az idei járványhelyzet miatt, sokan pedig az izoláció lehetőségének eme sajátos formáját választanák.

A Vivos xPoint parkban összesen 575 bunker található, a létesítmények mindegyike képes 10-24 ember befogadására, illetve ellátására. Így összesen több, mint 5 ezer ember befogadására képes a dél-dakotai bunkerpark. Az elszigetelt földalatti létesítmények védelmet nyújtanak lakóiknak akár egy nukleáris katasztrófa esetén is.

Bunkerpark Dél-DakotábanForrás: Vivos xPoint

A bunkereket felszerelték minden szükséges eszközzel, de telepítettek földalatti kutakat, tornatermeket, kisebb sebészeti klinikákat, de még börtönöket is.

Az alapfelszereltséggel rendelkező bunkerek jelenleg 57.000 dollárba (nagyjából 16,6 millió forint) kerülnek, azonban rengeteg extra és luxus felszereltség is kérhető, így a bunkerek árának felső határa akár a csillagos ég is lehet.

Forrás: Origo.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek