Főoldal Életmód Egykori magyar válogatott focista állt ki a melegek jogai mellett

Egykori magyar válogatott focista állt ki a melegek jogai mellett

4 megtekintés

Hrutka János több követőt is elveszített, miután posztolt egy Grecsó-idézetet.

Grecsó Krisztián szerdai bejegyzését megosztva reagált Hrutka János a kormány héten elfogadott Alaptörvény-módosítására, amely rögzíti, hogy „az anya nő, az apa férfi”, illetve hogy a családi kapcsolat alapja a házasság.

„Mennyi parlagon maradt talentum, egész életre összegyűrt lélek kell még bizonyságul, hogy a család az család. Miért érdeke és kinek, hogy a melegekre kenve az egészet, inkább Olaszországba kerüljenek a gyerekek, minthogy olyan szülőjük legyen, akit az alkalmassági valamelyik akadálya közben elhagytak, és nem adott nekik az élet másik szerelmet, de csurig vannak felelősséggel és szeretettel” – írta korábban a szerző.

A 24-szeres magyar válogatott labdarúgó nem fűzött egyéb kommentárt a bejegyzéshez.

A poszt alatti hozzászólásokban többen azt írták, hogy tisztelik Hrutkát a kiállásáért, de sokan jelezték, hogy nem követik tovább a focistát a bejegyzés miatt.

& quot; Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család . Hány újszülöttnek Kell Meg … Közzétette: 2020. december 16., szerda

Kedden Ördög Nóra jelezte támogatását, a kormányközeli TV2 műsorvezetője egy melegjogi civil szervezet jelszavával pózolt az Instagramon.

A kormány kedden kilencedszer is módosította az Alaptörvényt, amelybe többek között bekerült a szülők nemének rögzítése és a család definíciója, és kiegészült a gyermekek védelméről szóló rész is, azzal, hogy „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést”.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek