Főoldal Koronavírus Egy 34 éves férfi a koronavírus legfiatalabb áldozata

Egy 34 éves férfi a koronavírus legfiatalabb áldozata

2 megtekintés

A mai adatok szerint a koronavírus legfiatalabb áldozata tegnap egy 34 éves férfi volt, alapbetegségei között tüdőgyulladást, magasvérnyomás-betegséget, vérmérgezést, szívbetegséget, vérszegénységet jelöltek a koronavirus.gov.hu oldalán.

Mint megírtuk, csütörtökre 2982 újabb embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 291 549 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 157 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 7538 főre emelkedett. Kórházban 7522 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 573-an vannak lélegeztetőgépen.

A koronavírus-járvány magyarországi adatainak közlésében március óta olvasható az elhunytak kora, neme és krónikus alapbetegsége vagy betegségei. Az elhunytak között szerepel egy 39 éves férfi is, akinek alapbetegségeinél veseelégtelenséget és magasvérnyomás-betegséget jelöltek. Vélhetően ő az körmendi mentőápoló, akinek gyászhíréről tegnap adott hírt a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége.

Forrás: Index.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek