Főoldal Sport A Lipcse vezetősége sokat vár Szoboszlaitól

A Lipcse vezetősége sokat vár Szoboszlaitól

2 megtekintés

Szoboszlai Dominik csütörtökön aláírta a négy és fél éves szerződését az RB Leipzig csapatával. Az átigazolás bejelentését követően a klub vezetősége is megszólalt a magyar válogatott focista megvásárlása kapcsán.

“Szoboszlai Dominik megszerzésével még tovább erősíthetjük a keretünket…és vele a csapatunk még további minőséggel erősödött.” – mondta a lipcsei klub vezérigazgatója, Oliver Mintzlaff.

Markus Krösche, a csapat sportigazgatója szerint nagyot erősödött a csapat Szoboszlai érkezésével:

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy le tudtuk igazolni Szoboszlai Dominikot és hogy januárban csatlakozik a klubunkhoz… Büszkék vagyunk arra, hogy az RB Leipziget választotta, mert több ajánlata is volt komoly európai csapatoktól is.… Dominikban rendkívüli lehetőségek vannak, és a középpályán bárhol tud játszani. Mindkét lábával jól bánik a labdával és messziről is jól lő, valamint rögzített helyzetekből is, ezért sok olyan képessége van, amelyek gazdagítani fogják a játékunkat.”

Forrás: Origo.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek