Főoldal Technika és Tudomány 27 millió forint egy ilyen Mercedes furgon, de nem is csomagot szállítanak vele

27 millió forint egy ilyen Mercedes furgon, de nem is csomagot szállítanak vele

4 megtekintés

A Sprinter alapú lakóautó csaknem 7 méter hosszú.

A Bravia Swan 699 egy igen látványos lakóautó, amely a legújabb Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI dízelből lett kialakítva és mint a nevében is utalnak rá, 699 centiméter hosszú, míg a saját tömege is közel 3,5 tonna.

Alapvetően szolvén cég a Bravia az átalakított Sprinter furgont nem csak az utastérben vette kezelésbe, de kívül is elég feltűnő dizájnt kapott a teljesen fekete színezéssel és látványos sportos szpojlerek révén, amelyek egy német cégtől a Vansporstól származnak, valamint a 18 colos könnyűfém tárcsákkal, amelyek 255/55-ös kissé sportos gumiabroncsok vannak.

© Vansports

© Vansports

© Vansports

A beltér igazán parádés: nappali, konyha, hálórész rengeteg tároló és jókora tévé is jár a kényelemhez. Tévéből ráadásul kettő van, az egyik a két első ülés mögött található, ami a lakótér felé is fordítható.

A Bravia Swan 699-est zuhanykabinnal is felszerelték valamint természetesen wc-vel és mindenféle olyan extrával, amivel tovább növelhető az utazás közbeni kényelem, ilyen példának okáért a dupla kerékpártartók.

© Vansports

© Vansports

© Vansports

© Vansports

Az extra megjelenés és kényelem persze nem olcsó, 74 970 eurót, nagyjából 27 millió forintot kérnek a Bravia Swanért.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek