Főoldal Itthon Saját húgát is megerőszakolta a kőbányai machetés gyilkos, kislányokat figyelt meg egy parkban

Saját húgát is megerőszakolta a kőbányai machetés gyilkos, kislányokat figyelt meg egy parkban

11 megtekintés

Rosszul lett ellene valló húga vallomása közben a kőbányai machetés gyilkos, K. Dániel. A férfi a meggyilkolt áldozata férjétől is bocsánatot akart kérni – írj a Bors.

Tavaly szilveszterkor az akkor 23 éves K. Dániel machetével, minden előzetes ismeretség nélkül a gyerekei szeme láttára kaszabolta le az alatta lakó családanyát, K. Szabinát. Később a gyilkos mindent beismert, a kivégzéséért könyörgött, és azt is elárulta, hogy veszélyesnek tartja magát a társadalomra, hiszen tette előtt már beteges fantáziák kísértették erőszakról és gyilkosságról, mi több, a gyilkosság előtt be is szteroidozott és rengeteget ivott.

A gyanú szerint a férfi korábban az egyik barátnőjét kikötözte, megerőszakolta és megkínozta, míg a vád szerint a gyilkosság előtt alig egy héttel, karácsonykor megerőszakolta saját húgát, Gyöngyikét is. Bár a férfi ezt az egyet tagadja, a bíró felolvasta a naplóját, melyben részletesen írta le, mit művelt a kislánnyal.

“Semmi megbánást nem éreztem, mikor elvettem a szüzességét, nagyon jól tudok kislányokat manipulálni” – írta a naplóban. A tárgyaláson a kislány vallomását is lejátszották, amit Dániel egy ideig lehajtott fejjel hallgatott, majd mikor a lány az erőszak részleteit mesélte, a férfi nem bírta tovább, félbeszakította az ülést, és rosszullétre hivatkozva szünetet kért.

A bíróság azt gyanítja, hogy valójában azon a tragikus napon sem véletlen támadás történt: azt feltételezik, hogy a férfi ismét egy gyereket, Szabina 14 éves kislányát, Lilit akarta megtámadni.
“Az interneten is csak pucér kislányokat keresek, hogy a vágyaim csillapítsam, de nem csillapította, hanem erősítette – írta naplójában.

Ekkor szúrt ki a parkban két kislányt, akikről azt írta: “Mikor megláttam őket, teljesen úgy éreztem, hogy meg kell öljem őt, a másikat pedig meg kell erőszakolnom.” A tisztaságuk a szívembe mart – írta, majd azt is megosztotta a titkos füzetével, hogy egyre nehezebben tudja féken tartani beteges vágyait, így már elő is készült a közelgő gyilkosságra.

A felolvasott bejegyzések hallatán a sokat látott bíróság is szörnyülködött, ahogyan áldozatának, Szabinának a férje is, aki beidézett tanúként képtelen volt hallgatni felesége gyilkosának elborult gondolatait, és inkább elhagyta a termet.

A tanúk padján elárulta a Borsnak, hogy gyerekeivel próbálják feldolgozni a helyzetet.

“Ezt soha nem lehet feldolgozni, de megpróbálunk a normálishoz közeli életet élni, tesszük, amit kell” – mondta a férfi. Dániel ezután szót kért, és akadozó hangon kérte a férj bocsánatát, aki ezután hosszan a felesége gyilkosának szemébe nézve azt mondta, képtelen rá.

Nem tudok, erre nem lehet. Nem a buszon léptél rá a lábamra. Az egész családomat lemészárolta ez a féreg. Én azt mondom, életet életért – mondta a férj.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek