Főoldal Koronavírus Meghalt újabb két mentőápoló a koronavírus miatt

Meghalt újabb két mentőápoló a koronavírus miatt

3 megtekintés

Ők lehetnek a járvány nyolcadik és a kilencedik mentős áldozata.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Újabb két mentős vesztette életét a koronavírus miatt – derül ki a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének Facebook-oldaláról. Egyikük, T. Tamás a körmendi mentőállomás mentőápolója 39 éves volt, a berettyóújfauli mentőápoló, P. István pedig 48 évesen hunyt el.

Halálhírüket a Magyar Orvosi Kamarának a járvány egészségügyben dolgozó áldozatait soroló listájával összevetve a Telex azt írja: ők lehetnek a koronavírus nyolcadik és a kilencedik mentős áldozata.

Az egyre bővülő listát az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy kommentálta: az elhunytak nagy részének krónikus alapbetegsége volt.

Forrás: HVG.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek