Főoldal Itthon Ma is angolos időnk lesz: borult és párás

Ma is angolos időnk lesz: borult és párás

2 megtekintés

Európa nyugati és déli részén ciklonok, a Kárpát-medencétől Ukrajnán keresztül egészen a Kelet-európai-síkságig anticiklon miatt lesz borult és párás az időjárás. Szerda estig a Kárpát-medence időjárásában lényeges változás nem várható, marad a borult, párás idő, a hegyekben pedig tartósabban is megmarad a köd  – írta előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Az ország déli részén élőket pedig azzal kecsegtetik, hogy helyenként elvékonyodhat a felhőzet. Szitálás, éjszaka, reggel főként a hegyekben ónos szitálás, valamint szerdán délután néhol kisebb eső előfordulhat. Általában gyenge marad a légmozgás, az éjjel még a Kisalföldön élénk, Sopron környékén erős déli, délkeleti szél is mérséklődik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 2 és 8 fok között, késő este 1 és 5 fok között alakul.

Forrás: Index.hu - Belföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek