Főoldal Technika és Tudomány Jön az Epic Games nagy játékosztása, 15 napon át 15 videojátékot adnak ingyen

Jön az Epic Games nagy játékosztása, 15 napon át 15 videojátékot adnak ingyen

4 megtekintés

December 17-től több mint két héten át tart majd az az akció, amely keretében 15 játékot tölthetnek le ingyenesen a PC-sek. Ehhez csak az Epic Games boltjába kell ellátogatni vagy megnyitni a kiadó számítógépes kliensét.

Alig egy 24 óra múlva megkezdődik az Epic Games karácsonyi játékosztó akciója – derül ki a kiadó honlapján megjelent visszaszámlálóból. A 15 napon át tartó különleges időszakban 15 PC-s videojátékhoz lehet majd hozzájutni, teljesen ingyen. A játékokat az Epic hivatalos oldaláról vagy a cég által készített, hasonló nevű kliensből (launcher) lehet letölteni.

Az Epic Games nem közölte, pontosan milyen címekre lehet számítani, de egy interneten már terjedő lista szerint olyan szoftverek is megjelenhetnek a kínálatban, melyek csak nemrég váltak elérhetővé. Korábban a Grand Theft Auto (GTA) V-t is ingyen lehetett letölteni az Epic oldalán – a cégtől tehát egyáltalán nem szokatlan a nagylelkűség.

Az említett lista, amely például a 9gag oldalán is megjelent, olyan elemeket tartalmaz, mint az egyik legjobbnak mondott szerepjáték, a Witcher 3: Wild Hunt, a több díjat is nyert Horizon Zero Dawn (ez alapvetően playstationös játékként indult, de azóta PC-re is kiadták), illetve az egyiptomis Assassin’s Creed Origins. Az persze egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ezek a játékok lesznek elérhetők, szóval kezeljük fenntartásokkal a hírt. A játékosztás tényén ez azonban semmit nem változtat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek