Főoldal Koronavírus Hadházy ide-oda sasszézva próbált bejutni a szekszárdi kórház Covid-osztályára, de útját állták

Hadházy ide-oda sasszézva próbált bejutni a szekszárdi kórház Covid-osztályára, de útját állták

2 megtekintés

Hadházy Ákos aggasztó híreket hallott a szekszárdi kórház Covid-osztályáról, ezért megpróbált bemenni oda, hogy személyesen tájékozódjon a bent lévő állapotokról.

A független országgyűlési képviselő Facebook-posztjában arra hivatkozott, hogy tavasszal a bejelentés nélkül érkező Orbán Viktort is készséggel körbevezette ugyanott a kórház főigazgatója, akinél ő három hete írásban is bejelentkezett, de semmilyen választ nem kapott.

Hadházy csak pár méterrel jutott túl a kórház bejáratán, előbb a portás állította meg, majd újabb kórházi alkalmazottak érkeztek, akik útját állták az ide-oda sasszézó képviselőnek. Egy idő után megjelent Elmauer Szilárd kórházparancsnok is, de a jogszabályokra hivatkozva ő is elutasította Hadházy beengedését.

„A mostani, néha tragikomikus reakciókat kiváltó fellépésemnek annyi részeredménye azért lett, hogy a főigazgató a titkárnőjén keresztül megüzente, hogy hétfőn hajlandó az irodájában fogadni” – közölte Hadházy.

Forrás: 24.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek