Főoldal Itthon Gyurcsányné és a baloldal minden határt átlépett a Magyarország elleni hadjárattal

Gyurcsányné és a baloldal minden határt átlépett a Magyarország elleni hadjárattal

3 megtekintés

A múlt heti EU-csúcson született – “a józan ész diadalát” jelentő – megállapodás után is folytatódni fognak a Magyarország elleni ideológiai alapú nyomásgyakorlási kísérletek – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője szerdán, Budapesten.

Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón hangsúlyozta: ezek ellen az eddigi határozottsággal fognak fellépni.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban december 16-ánForrás: MTI/Kovács Attila

Az EU-csúcson született döntés a józan ész diadala, az európai állam- és kormányfők kimondták, hogy egy világjárvány idején nem ideológiai háborút kell folytatni egymással, hanem az embereknek és a gazdaságnak kell segíteni – szögezte le.

A kormánypárti politikus szerint azonban az is látható, hogy a “Soros-hálózat által támogatott európai baloldal” nem nyugszik, és tovább erőltetné az ideológiai háborúskodást.

Mindenképpen rá akarják kényszeríteni az akaratukat a tagállamokra, ha másként nem megy, akár zsarolással is – fogalmazott Hidvéghi Balázs, aki szerint a többi között erről szól az Európai Parlamentben szerdán megtartott vita is.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek