Főoldal Sport A Fradi edzőjéért még játékoskorában különgépet küldött a Dinamo Kijev

A Fradi edzőjéért még játékoskorában különgépet küldött a Dinamo Kijev

4 megtekintés

A Dinamo Kijev alelnöke, Oleksii Semenenkó jól ismeri a zöld-fehérek edzőjét, Sergej Rebrovot, és érdekes és vicces történeteket osztott meg a korábbi játékosukkal kapcsolatban.

A magyar bajnok Ferencváros Bajnokok-Ligája meccse apropóján interjút készített a Fradi Média a Dinamo Kijev alelnökével, Oleksii Semenkóval. 

Számos szórakoztató történetet osztott meg a Fradi edzőjével, Rebrovval kapcsolatban. A beszélgetés során azonban elsőként azonban a Ferencváros történelméből emelte ki Albert Flóriánt, mint a korszak kiváló játékosát.

Semenenkó sajtótitkárként kezdte a Dinamo Kijevben és ott szúrta ki még 1992-ben Sergej Rebrovot a Sahtar Donyeck játékosaként. Elmondta, hogy honnan származik a Ferencváros edzője, és hogy ki fedezte fel játékosként, akit Rebrov második apjaként tisztelt. Később mesélt arról is, hogyan vált Rebrov Ukrajna hősévé a Szpartak Moszkva elleni gólját követően vagy miképpen vált kiváló amatőr rádióssá. Ezek mellett még több érdekes történet hangzik el az alábbi interjúban is:

Forrás: Origo.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek