Főoldal Külföld Végre Putyin is gratulált Joe Bidennek

Végre Putyin is gratulált Joe Bidennek

5 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A gratuláció tényét a Kreml erősítette meg egy közleményben, melyben azt írták, hogy „táviratot” küldött az orosz elnök Joe Bidennek.

„Putyin sok sikert kívánt a megválasztott elnöknek és bizalmát fejezte ki abban, hogy Oroszország és az Egyesült Államok, két olyan ország, amely a világ biztonságáért és stabilitásáért felel, meg tudja oldani azt a rengeteg problémát és kihívást, ami a világban felmerült az ellentéteiket félretéve” – nyilatkozta a Kreml. 

Putyin azt is kifejezte, hogy készen áll a kapcsolatfelvételre és a dialógusra Joe Bidennel.

Az orosz elnök azután gratulált Joe Bidennek, hogy tegnap az elektori kollégium hivatalosan is megszavazta a demokrata politikust elnöknek.

Joe Biden beiktatása január 20-án lesz esedékes.

Forrás: Portfolio.hu - Globál rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek