Főoldal Autó Tovább lesznek érvényesek a decemberi helyközi bérletek

Tovább lesznek érvényesek a decemberi helyközi bérletek

2 megtekintés

Az utasoknak két nappal több idejük lesz beszerezni az újakat.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

A vasúti és közúti közösségi közlekedési szolgáltatók január 5-e helyett január 7-ig fogadják el a decemberi dolgozó- és tanuló bérleteket a helyközi járataikon – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

A döntés azért született meg, mert a téli szünet utáni iskolakezdéssel megnőnek az utazási igények, és meghosszabbodhat a várakozási idő a jegypénztáraknál.

A tárca a járványra tekintettel arra biztatja a közlekedőket, ha tehetik, éljenek a szolgáltatók által biztosított elektronikus, online jegyvásárlási lehetőségekkel.

Forrás: HVG.hu - Autó rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek