Főoldal Koronavírus Rendkívüli közgyűlést tart a Duna House

Rendkívüli közgyűlést tart a Duna House

4 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A közgyűlés

  • időpontja: 2021. január 14. napja, 10:00 óra
  • helyszíne: a Társaság székhelye, 1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.

A társaság több napirendi pont közt itt dönthet az

  • adózott eredmény felhasználásáról,
  • osztalékelőleg megállapításáról,
  • a könyvvizsgálói jelentés elfogadásáról
  • valamint az igazgatóság beszámol a saját részvény vásárlásokról.

Arra az esetre, ha a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes, az igazgatóság a megismételt közgyűlést azonos napirenddel 2021. január 26-án 10:00 órára hívja össze, és szintén a társaság székhelyén tartja.

A jelen állás szerint az aktuális kormányrendelet alapján a koronavírus elleni intézkedéseket 2021 január 11-ig kell alkalmazni, így a közgyűlés személyes jelenlét mellett megtartható.

A fentiektől függetlenül azonban nem kizárt, hogy az ülés az említett tilalmak, vagy később kiadásra kerülő jogszabály, hatósági rendelkezés miatt nem tartható meg, ez esetben a társaság haladéktalanul értesíti a részvényeseket.

A Duna House árfolyama idén közel 10 százalékkal került lejjebb.

(BÉT)

Forrás: Portfolio.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek