Főoldal Itthon Rákay Philip: Az anya nő, az apa férfi. Alkotmányos igazság. Kétszer kettő pedig csak liberáliséknál három

Rákay Philip: Az anya nő, az apa férfi. Alkotmányos igazság. Kétszer kettő pedig csak liberáliséknál három

3 megtekintés

Az anya nő, az apa férfi. Alkotmányos igazság. Kétszer kettő pedig csak liberáliséknál három – írja Facebook-bejegyzésében Rákay Philip azután, hogy kedden módosították az országgyűlési képviselők az Alaptörvényt a család védelme érdekében.

Szörnyű, de itt tart ma a világ. Hogy a maradék normalitás védelmében Alaptörvénybe kell foglalni egyetemes, kézenfekvő igazságokat, amelyek egyébként oly természetesek, mint a levegővétel.
A teremtés óta megkérdőjelezhetetlen szerepeket a modern világ borította fel, amely mára ott tart, hogy a két, Isten által teremtett alapnem semmire sem elég már, ezért ki kellett találni ötvenvalahány gender, azaz társadalmi nemet is. Haladóék szerint ugyanis a világ attól szép és színes, ha megtehetjük, hogy hol ennek, hol annak képzeljük magunkat. Ha úgy szottyan kedvünk, akár férfitestbe született, nővé operált, leszbikus pánszexuálisnak, vagy épp kotyogós kávéfőzőnek…

A folyamatban sajnos ördögi és hosszú úton jutottunk el a szakadék szélére: először az Istenben való hitet kellett megkérdőjelezni, majd a nemzeti identitás, a hazaszeretet bűnös mivoltát kezdték bizonygatni, majd a család felhígítása következett, s végül elérkeztünk a legkisebb egységnyi identitás, az egyes ember, az én elvételéhez, a teljes elbizonytalanításhoz.

A folyamat végén a liberális futószalag legyártaná a tökéletesen vezérelhető, kiszolgáltatott konzumidiótát. A vezethető, zsarolható – persze mindeközben mérhetetlenül szabadnak hazudott – teljesen talajvesztett, XXI. századi embert.

Ez az, amihez nem asszisztálhatunk szó nélkül!

Az Alaptörvény módosítása ugyanis nem arról szól, ki kivel szeret ágyba bújni. Az bizony magánügy. De az már kevésbé, hogy a hazánk jövőjét érintő kulcsfontosságú kérdésekben – családügyi, demográfiai, gazdasági, kulturális szempontból – melyik értékrendet választjuk, s milyen irányba megyünk tovább.
Pont ezért létfontosságú kimondani az egyszeregyet: az anya nő, az apa férfi!

A bejegyzést a Facebookon lehet elolvasni:

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek