Főoldal Sport Párizsban már a szurkolói boltok is készülnek Messi érkezésére

Párizsban már a szurkolói boltok is készülnek Messi érkezésére

2 megtekintés

Sajtóhírek szerint a francia Paris Saint-Germain vezetősége már kiadta az utasítást a marketingosztályának, hogy készüljenek fel Lionel Messi érkezésére.

A francia klubbal már többször is hírbe hozott hatszoros aranylabdás, aki nem hosszabbította meg a szerződését az FC Barcelonával, az átigazolási időszak január 1-i kezdetével szabadon kezdhet tárgyalni a következő klubjával. Párizsban pedig már annyira biztosak benne, hogy a PSG-t fogja választani, hogy a klubvezetés már ki is adta az utasítást a marketingosztálynak, hogy készüljenek fel az ajándékboltok Messi érkézésére, illetve az ennek bejelentése után várható rohamra.

A lapok már azt is tudni vélik, hogy Messi az érkezése esetén a Barcához hasonlóan Párizsban is a 10-es mezben játszhat, korábbi csapattársa, és egyik legjobb barátja, Neymar ugyanis már jelezte, hogy átadja az argentin sztárnak a most általa viselt mezszámot.

Amennyiben a téli átigazolási időszakban valóban létrejön a két óriásklub között az üzlet, akkor különösen pikáns lesz a Barcelona–Paris Saint-Germain párosítás a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Forrás: Origo.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek