Főoldal Életmód Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője is felszólalt az apa és az anya neméről szóló törvény miatt

Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője is felszólalt az apa és az anya neméről szóló törvény miatt

5 megtekintés

Az Alaptörvény kilencedik módosítása után a kormánypárti csatorna műsorvezetője is egy melegjogi civil szervezet jelszavával pózolt az Instagramon.

A család az család.

Ezt a jelszót és a hozzá tartozó piktogramot a tenyerére rajzolva posztolta Ördög Nóra az Instagramon, miután a kormány kilencedszer is módosította az Alaptörvényt, hogy a szövegbe belekerüljön: „az anya nő, az apa férfi”, illetve hogy a családi kapcsolat alapja a házasság. A jelszót és a képet a melegek jogait védő Háttér Társaság nevű civil szervezet indította útjára az interneten, tiltakozásul a törvénymódosítás ellen.

Ördög Nóra, aki a kormány szócsöveként működő TV2 csatornánál dolgozik műsorvezetőként, a kép mellé azt írta: „Szerintem a család egy kiegyensúlyozott, szeretetteljes környezet, ahol a gyerekek biztonságban érezhetik magukat. A szülők és gyermekeik közötti szeretet, törődés és összetartozás teszi azzá.

A család fogalma sokkal színesebb, mint ahogy azt rutinból gondoljuk. A család az család. #acsaladazcsalad

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek