Főoldal Koronavírus Oliver Stone is megkapta az oroszok koronavírus elleni oltását

Oliver Stone is megkapta az oroszok koronavírus elleni oltását

1 megtekintés

Oliver Stone is megkapta az oroszok koronavírus elleni oltását, írja a Moscow Times. A 74 éves amerikai rendező nemrég atomerőmű látogatáson járt Oroszországban most készülő, az éghajlatváltozásról szóló dokumentumfilmje miatt, akkor kapta meg Szputnyik V vakcinát.

Oroszország a múlt hét végén kezdte meg az oltást országos szinten a tanároknak, valamint az egészségügyi dolgozóknak, a 18-60 éves korosztályban. A szakértők ugyanis arra figyelmeztettek, hogy az orosz vakcina káros lehet a 60 évnél idősebbek számára, akiknél jellemzőbbek a Covid-19 súlyosabb formái, illetve náluk a legmagasabb a halálozási arány.

Néhány napja kaptam meg az oltást. Nem tudom, hogy működni fog-e, de jó dolgokat hallottam az orosz vakcináról. Reménykedem. Ez egy nagyon jó oltás, nem értem, miért hagyják figyelmen kívül nyugaton.

– nyilatkozta Stone az orosz Channel One-nak, majd hozzátette, tervezi, hogy visszatér az országba a második oltás beadására is.

Forrás: 24.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek