Főoldal Kultúra Oliver Stone beoltatta magát az orosz vakcinával

Oliver Stone beoltatta magát az orosz vakcinával

4 megtekintés

A 74 éves rendező éppen orosz atomerőműveket fedez fel a következő filmjéhez, a túra előtt kapta meg az oltást. Amit a 60 éven felülieknek egyáltalán nem ajánlott beadni a szakértők szerint.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

A 74 éves Oliver Stone is megkapta az orosz fejlesztésű Szputnyik V koronavírus-oltást – számolt be róla a Moscow Times című lap.

Az amerikai rendező Oroszországban olttatta be magát a vakcinával, miközben éppen atomerőműveket látogat, hogy a klímaváltozásról forgasson.

Bár a szakértők 60 év fölött egyáltalán nem javasolják az orosz oltóanyagot a mellékhatásai miatt, a 74 éves rendezőt ez nem érdekelte. Elmondása szerint sok jót hallott a vakcináról, és nem érti, miért kritizálják annyira a nyugati féltekén.

Stone közismerten jó viszonyt ápol az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal, akit egy vele készült interjú után a lánya keresztapjának kért fel.

Forrás: HVG.hu - Kult rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek