Főoldal Technika és Tudomány Nem lesz kész időre a Brexit miatt épülő kamionparkoló, mert esett az eső

Nem lesz kész időre a Brexit miatt épülő kamionparkoló, mert esett az eső

4 megtekintés

Legalább egy szempontból biztos, hogy a brit kormány felkészült az egyezség nélküli Brexitre: még júliusban megvásároltak egy területet Dover mellett, hogy ha 2021 januárjától az összes, az EU-ba tartó vagy onnan érkező kamionnak át kell esnie a vámvizsgálaton, legalább legyen hol várakozniuk, és ne okozzanak gigantikus forgalmi dugót. A terv szerint az óriásparkolóba 7000 kamion állhat be. Csakhogy most úgy tűnik, még ezzel sem lesznek készen újévig. A The Guardian úgy tudja:

arra nem készültek fel, hogy ennyit fog esni az eső.

A Nagy-Britanniában azért nem túlságosan szokatlan időjárási jelenség miatt február végéig is folyhat az építkezés. Damian Green, Ashford városának parlamenti képviselője azt nyilatkozta: a kormány úgy tájékoztatta, hogy legfeljebb nyolc hét lehet a csúszás. Addig is ideiglenesen más helyre irányítják a vámra várakozó teherautókat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek