Főoldal Életmód Mészáros Béla: 2020 a végletek éve volt

Mészáros Béla: 2020 a végletek éve volt

5 megtekintés

Vagy megállás nélkül dolgozott, és nem volt ideje sem magára, sem a szeretteire, vagy egyik napról a másikra ez megszűnt, és temérdek ideje lett – foglalja össze az idei évet Mészáros Béla. És bár a színész ebben az időszakban sokat tudott magával foglalkozni, egy idő után rájött, hogy talán nem is kellene. Mert sokkal jobb, ha inkább másokkal foglalkozik, sokan vannak ugyanis, akiknek segítségre van szükségük. Vagy legalább egy szendvicsre.

A december hagyományosan nemcsak az év végi őrület, esetleg elcsendesedés ideje, hanem a segítésé is. Ennek a sürgetését pedig csak fokozza a járványhelyzet. Ez a december ugyanis a hajléktalanoknak és az időseknek is más lesz mint eddig, például azért, mert az egyre szigorodó szabályozás miatt az ellátásuk nehéz helyzetbe került. A támogatások eltűntek, az önkéntesek száma is csökkent a karantén miatt.

A Budapest Bike Maffia ezt a helyzetet mentené meg, mégpedig a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módon: egy szendviccsel. Az akcióhoz nem kell más, mint alapanyag és segítő kéz. És közben kapunk egy esélyt arra is, hogy visszatekintsünk az idei évre, mert ahogy Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia vezetője mondja: 2020-at büszkén és méltósággal is le lehet zárni.

A december végéig tartó akció és a segítségnyújtás lehetőségeinek a részletei itt.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek