Főoldal Itthon Mentősre támadt két férfi Tatabányán

Mentősre támadt két férfi Tatabányán

3 megtekintés

Egy tatabányai sörözőben, majd egy helyi élelmiszerüzletben garázdálkodott két férfi, majd egy nőre és egy mentőtisztre is rátámadtak még május 16-án – adta közre a Kemma.

A tatabányai rendőrök befejezték a nyomozást az ügyben, Az iratok tanúsága szerint a 32 éves K. J., valamint a 27 éves T. E.egy tatabányai sörözőben kiabált és szidta a vendégeket, a fiatalabbik férfi pedig bele is kötött valakibe. Ezután távoztak, majd egy közeli élelmiszerboltban folytatták az emberek vegzálását, ahol az idősebb férfi meglökdösött egy nőt. Közben a mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre értek, ekkor szintén az idősebb férfi rátámadt az egyik mentőtisztre, megpróbálta őt megrúgni.

A tatabányai rendőrök a két férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták. K. J. ellen garázdaság és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete, társa ellen pedig garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárást elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Forrás: Index.hu - Belföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek