Főoldal Külföld Magyarországra jön a Tesla! – Elkezdődött a munkavállalók toborzása

Magyarországra jön a Tesla! – Elkezdődött a munkavállalók toborzása

1 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Az, hogy Magyarország felkerült a Tesla térképére és a telepített Superchargerek után hamarosan szerviz nyílik Budapesten, régóta ismert volt. A vállalat tavalyi jelzését követően azonnal elindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon csak egy Tesla-szerviz nyílik hazánkban, vagy ez egy Tesla Store megnyitását is jelenti majd. A magyarországi Tesla-tulajdonosok régóta várják, hogy végre a fővárosban is elérhetőek legyenek az amerikai elektromosautó-gyártó szervizszolgáltatásai, azokért ne kelljen külföldre utazniuk. Az autóvásárlás szempontjából pedig nyilván az lenne praktikus, ha idehaza is meg lehetne venni az egyes modelleket közvetlenül a gyártótól, ezért szintén ne kelljen átlépni az országhatárt.

A Tesla ugyanakkor hivatalos oldalán csupán annyi információt tűntetett fel a leendő szervizzel kapcsolatban, hogy „hamarosan” megnyílik, hivatalos karrieroldalán pedig egyáltalán nem hirdetett meg budapesti állásokat, egészen mostanáig.

Tegnap ugyanis két budapesti pozíciót is meghirdetett a vállalat, amely azt jelenti, hogy mostantól bárki megpályázhatja a Tesla store manager és a Tesla advisor állásokat. Ehhez nem kell mást tenni, mint azt, hogy eljuttatja kizárólag angol nyelvű jelentkezését a Tesla számára.

A most meghirdetett állások alapján biztosra vehető, hogy a Tesla értékesítési pontot is nyit majd Magyarországon, nem csak szervizszolgáltatásokat nyújt a jövőben.

A hirdetés szövege alapján a magyarországi piacra lépés előtt a Tesla nem csak egy advisor pozíciót hirdetett meg, hanem több tanácsadót is keres csapatába.

A store manager kiemelt feladatai közé tartozik majd az értékesítési, szállítási folyamatok felügyelete és irányítása a magyar autópiacon, amely szintén megerősíti, hogy a vállalat hivatalos márkakereskedés megnyitását tervezi hazánkban.

Címlapkép forrása: Manuel Romano/NurPhoto via Getty Images

Forrás: Portfolio.hu - Globál rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek