Főoldal Üzlet Magyar, cseh és szlovák üzleti klasztert hoz létre a világ egyik legnagyobb logisztikai szolgáltatója

Magyar, cseh és szlovák üzleti klasztert hoz létre a világ egyik legnagyobb logisztikai szolgáltatója

1 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Gyakorlati szinten Magyarország a három éve létrehozott cseh és szlovák GEFCO klaszterhez csatlakozik most. Míg a cseh és szlovák vállalkozások integrálása a két ország közös története, valamint az azonos kereskedelmi kultúrájuk és helyi piacaikon elfoglalt szerepük szempontjából logikus volt, Magyarország fiatalabb és kisebb üzleti vállalkozásként csatlakozik hozzájuk, a szolgáltatások korábban limitált portfóliójával.

A klaszternek köszönhetően az elkövetkező hónapokban új szolgáltatások kerülnek bevezetésre Magyarországon. “A Gefco 10 éve működik itt, elsősorban a szárazföldi szállítási szolgáltatásokra és a raktárlogisztikára szakosodva” – mondta Aleksander Raczynski, a klaszter vezérigazgatója.

Aleksander Raczynski korábban, 2008-ban Oroszországban és 2011-ben Bulgáriában járult hozzá a Gefco leányvállalatainak sikeres létrehozásában. Az összeszervezéssel együtt Ladislav Balogh, a Gefco szlovákiai légi és tengeri szolgáltatás menedzsere felel a magyar piacon a légi & tengeri üzleti divízió stratégiájának meghatározásáért és megvalósításáért. Zafer Özkököt, a Gefco magyarországi vezérigazgatóját pedig a klaszter értékesítési igazgatójának a nevezték ki. Miloš Mrázek, a Csehország és Szlovákia FVL-igazgatója pedig a régióban a kész jármű-logisztikát irányítja – derül ki a közleményből.

Forrás: Portfolio.hu - Üzlet rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek