Főoldal Külföld Lehet, de csak lehet, hogy Chris Martin eljegyezte Dakota Johnsont

Lehet, de csak lehet, hogy Chris Martin eljegyezte Dakota Johnsont

0 megtekintés

A matrica annak a logónak a kicsinyített mása, amelyet egy olasz utcaművész, Laika készített Szájer Józsefről. Erről az Index is hírt adott korábban. Laika az általa megálmodott fideszes logón melegként ábrázolta az exfideszes EP-képviselőt, aki mögé több meztelen férfit is felfestett.

szajerlogo2

Fotó: Rémy Bonny

A matricáról készült fotókat Rémy Bonny politológus, aktivista készítette az Európai Parlament brüsszeli székháza körül, és küldte el őket az Indexnek. A fiatal férfi a melegjogok helyzetét kutatja Közép- és Kelet-Európában.

szajerlogo

Fotó: Rémy Bonny

Az Indexnek azt írta, hogy örömmel tapasztalja, hogy Brüsszelben még mindig felhívják Szájer József történetére a figyelmet, mert szerinte sok európai politikust megdöbbentett a Fidesz képmutatása. Kiemelte, hogy LMBTQI-emberek liberálisoktól a konzervatívokig a társadalom minden csoportjában vannak.

Ezért az LMBTQI-jogok emberi jogok. Itt az ideje, hogy Orbán és Szájer elhagyja a múlt politikáját, és a megkülönböztetés helyett megölelje az embereket. Magyarországon nincs másodrendű állampolgár

– fogalmazott az Indexnek Rémy Bonny.

Forrás: Index.hu - Külföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek