Főoldal Sport Ismét elhalasztották a Povetkin-Whyte bokszmeccset

Ismét elhalasztották a Povetkin-Whyte bokszmeccset

1 megtekintés

Ismét elhalasztották, ezúttal január végéről március elejére Alekszandr Povetkinnek, a Boksz Világtanács (WBC) ideiglenes nehézsúlyú világbajnokának a visszavágó mérkőzését a brit Dillian Whyte-tal, mivel az orosz bokszoló – néhány nappal hazaengedését követően – megint kórházba került.

Povetkin, miután kiütéssel nyerte első meccsüket augusztusban, eredendően november 21-én szállt volna másodjára ringbe Whyte ellen, ám súlyos koronavírus-fertőzése miatt a találkozót áttették január 30-ra. Ezt kellett most tovább módosítani, mivel a 41 éves orosznál szövődmények veszélye lépett fel, s bár tünetmentes, az orvosok nem engedték meg neki az edzések újrakezdését.

Povetkin, aki amatőrként olimpiai bajnoki címet szerzett, a profik között egy döntetlen és két vereség mellett 36 győzelmet aratott, 25-öt KO-val. A jamaicai születésű, 32 esztendős Whyte mérlegén 27 nyertes (benne 18 KO) és két vesztes meccs szerepel.

Forrás: Origo.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek