Főoldal Itthon Folytatódik a szürke idő, ónos eső is jöhet

Folytatódik a szürke idő, ónos eső is jöhet

3 megtekintés

Csak délkeleten bújhat elő a nap kedden, egyébként az egész országban marad a borult, párás idő. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint hétvégéig nem változik az időjárás.

Kedd: Borult, párás időre számíthatunk. Inkább csak délen, délkeleten van esély arra, hogy rövid időre felszakadozzon a felhőzet. A délkeleti szél főleg az Alföldön élénkülhet meg. 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke. Szitálás, éjszaka ónos szitálás teheti csúszóssá az utakat.

Szerda: Túlnyomóan borult, párás idő várható, helyenkéntegész napos, sűrű ködfoltokkal. Kisebb eső, szitálás bárhol előfordulhat. Reggel 0, délután +4 fok körül alakul a hőmérséklet.

Marad a köd, az ónos eső miatt pedig csúszhatnak az utakFotó: Csudai Sándor – Origo

Csütörtök és péntek: Folytatódik a tartósan szürke, ködfelhős időjárás. Éjszakánként ónos szitálás, nappal szitálás fordulhat elő. Lesznek helyek, ahol egész nap megmarad a köd. A hőmérsékletben nem lesz változás: marad a +4, +5 fok körüli maximum.

Hétvége: Az utolsó adventi hétvégén is folytatódhat a borongós, párás idő. Csak rövid időszakokra és csak néhol bukkanhat elő a nap. Vasárnap többfelé lehet szitálás, eső. A délkeleti szél gyakran élénkül meg.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek